Uz ostale djelatnosti, bavimo se i primarnom poljoprivrednom proizvodnjom, preradom voća i povrća te proizvodnje sokova pod jedinstvenim nazivom “Best of Fruits”.  Kao što i ime govori, cilj nam je u ponudi imati samo najbolje od voća uzgojenog na ekološki način.

Na vlastitom nasadu, ukupne površine preko 3hA, zasadili smo aroniju i orah, a preradu naših proizvoda obavljamo u vlastitom ekolokškom pogonu u Budačkoj Rijeci, koja također nosi simbolički naziv “Best of Fruits punionica”.

Vlastiti nasad omogućuje nam primjenu modernih IT rješenja u poslovanju, te osigurava testiranje naših ostalih proizvoda i usluga iz domene informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Tako smo, na primjer, koristeći drone pripremili plan sadnje sadnica, plan postavljanja ograde, identificirali kritične točke odnosno može se reći pripremili nasad za preciznu poljoprivredu. Takav pristup omogućio nam je prikupljanje podataka o uvjetima na različitim dijelovima polja kako bi se bolje upravljalo navodnjavanjem i primjenom gnojiva s ciljem podizanja prinosa uz istovremeno smanjenje ulaznih troškova.

Više o našim poljoprivrednim proizvodima, sokovima ili uslugama koje nudimo u poljoprivredi, možete pronaći na našim stranicama www.bestoffruits.eu.

Drone usluge

Više o uslugama koje nudimo vezano uz dronove, možete pronaći na podstranici Drone usluge.