Upravljanje nasadima i usjevima

farm managment

Agrivi softver za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom omogućuje planiranje, praćenje izvršenja i analizu svih aktivnosti u nasadima i usjevima. Praćenje obrade tla, sadnje/sjetve, zaštite, gnojidbe, navodnjavanja, berbe/žetve i drugih aktivnosti u svega nekoliko klikova. Dodatno, Agrivi prati utrošene količine sredstava, troškove i radne sate za svaku aktivnost. Uz pomoć baze znanja najboljih proizvodnih procesa za više od 100 kultura, možete započeti s povećanjem produktivnosti proizvodnje odmah.

Upravljanje nasadima i usjevima

Vremenska prognoza & detekcija bolesti i štetnika

farm managment

Uvid u vremensku prognozu 7 dana unaprijed i trogodišnja analiza povijesti vremenskih uvjeta za svako polje. Napredni algoritmi za detekciju upozoravaju ukoliko postoji rizik od pojave bolesti i štetnika na bilo kojem polju. Kasna zaštita od bolesti i štetnika u prosjeku svake godine smanjuje prinose za 20-40%. Primjenite pravovremenu zaštitu uz pomoć Agrivi alarma za bolesti i štetnike.

Upravljanje financijama

farm managment

Svi financijski zapisi i dokumenti na jednom mjestu. Praćenje prodaje, troškova i kapitalnih ulaganja uz alokaciju po svakom nasadu i usjevu. Uz pomoć alarma koji Vas podsjećaju kada je potrebno platiti određeni račun i kada trebaju sjesti uplate od kupaca držite kontrolu nad svojim financijama.

Resursi i zalihe

farm managment

Centralni registar zaposlenika, sezonskih radnika, mehanizacije i polja omogućuje jednostavan nadzor svih resursa. Uvid u stanje zaliha u stvarnom vremenu po skladištima i spremnicima osigurava dostatno stanje svih bitnih proizvoda kako bi se izbjegao nedostatak pojedinog proizvoda u ključnim trenucima.

Farm management - Agrivi

Analiza proizvodnje i izvještaji

Otkrijte zašto je prinos bolji na određenim poljima, saznajte točne troškove proizvodnje po svakom polju i točnu profitabilnost pojedinog nasada i usjeva. Ugrađeni izvještaji omogućuju preuzimanje svih podataka u PDF, Excel i Word formatu. Bilo da želite isprintati tjedne aktivnosti za svaku osobu, pripremiti zakonodavne izvještaje ili jednostavno analizirati produktivnost proizvodnje, svi izvještaji su dostupni klikom miša.