Kao ovlašteni silver partner za TeamViewer, možemo vas savjetovati o svim proizvodima i vezanim uslugama iz TeamViewer portfelja te iste možete i kod nas kupiti.

Iz TeamViewer portfelja izdvajamo:

Teamviewer je najsnažniji, najsigurniji i najsvestraniji dostupan alat za daljinsku podršku, daljinski pristup i suradnju na mreži.

TeamViewer je osmišljen za rad na širokom rasponu operativnih sustava, od najsuvremenijih, poput Windows 10, macOS Sierra, iOS 11, Android 8 Oreo i Chrome OS, do starijih operativnih sustava poput Windows XP i OS X 10.8.

Čitav komplet značajki naveden ovdje, osim ako nije drugačije navedeno, odnosi se na verziju sa sustavom Windows. Za točnu funkcionalnost drugih verzija pogledajte odgovarajuću testnu verziju za Mac / Linux / iOS / Android / univerzalnu platformu Windows / BlackBerry.

Za potpunu preglednost nad informatičkim sustavom. Specijaliziran za web, aplikacije i usluge nadzora mreže savršeno je rješenje za sve informatičke stručnjake koji moraju zadržati kontrolu nad svojim sustavima.

Za učinkovito upravljanje informatičkom opremom. Nadzor, upravljanje inventarom, zaštita od zlonamjernog softvera, sigurnosno kopiranje. Zaštitite i nadzirite udaljene uređaje i pratite svoj informatički inventar.