Kao ovlašteni partner za DECE softver, možemo vas savjetovati o svim proizvodima i vezanim uslugama iz DECE portfelja, a iste možete i kod nas kupiti.

Iz DECE portfelja izdvajamo:

MOBIDI: Smartest Way of Field Data Capture

MOBIDI je aplikacija za upravljanje mobilnim podacima i upravljanje timovima koji rade na terenu. MOBIDI podržava rad na mreži ili rad izvan mreže, u situacijama kada signal mobilnog uređaja ili internet veza nije dostupna. Olakšava snimanje raznih tipova podataka (zvuk, slika, video, bilješke itd.) na terenu, koji se automatski prenose u poslovni sustav i spremni su za daljnju obradu, izvještavanje ili dijeljenje s drugim sustavima.

MOBIDI je kompatibilan sa iOS i Android sustavima.

Za dodatne informacije pogledajte video:

GEODI: Next Generation Smart ECM

GEODI spada u Next Generation Smart Enterprise Content Management sustave, koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju ECM-a i Geografskog informacijskog sustava. GEODI izravno koristi nestrukturiran i strukturiran sadržaj iz različitih izvora (Word, Excel, PDF, AutoCAD, Shapefiles, baze podataka, e-mailovi, web stranice, slike, raster datoteke i društvene mreže) koristeći NLP i AI te na taj način objedinjuje sve relevantne podatke, sustave i korisnike u jednu visokoproduktivnu okolinu.

Za dodatne informacije pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=lTnC9q_AQ2I